Over ons

Perflex Recruitment in een notendop.

Perflex Recruitment is als specialist actief binnen de werving en selectie in de bouw- en vastgoedsector. Wij werven en selecteren de béste specialisten uit de markt. Onze opdrachtgevers bestaan uit verschillende organisaties, zoals aannemers/bouwbedrijven, architectenbureaus, adviesbureaus, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders. Door onze jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector, zijn wij in staat om de beste specialisten te binden aan iedere organisatie binnen deze sector.

Onze kernwaarden

Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij kijken graag naar mogelijkheden om een samenwerking tot een succes te maken, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever.

Daarnaast is het leveren van kwaliteit erg belangrijk voor ons. Wij zijn geen CV-schuivers. Samen met de kandidaat en opdrachtgever zorgen wij voor de juiste match. Na een zorgvuldig voortraject met onder andere een vacature intake, een fysieke intake met de kandidaat en een wensenlijst dragen wij zorg voor een soepel werving en selectie traject.  Wij stellen kandidaten alleen voor met toestemming van de kandidaat. Wij selecteren op basis van opleiding, houding en gedrag, persoonlijke kwaliteiten en competenties, maar natuurlijk ook op basis van de wensen van de kandidaat.

Ook hebben wij oprechte aandacht voor onze kandidaat én opdrachtgever. Dit merk je direct door het persoonlijke contact en de laagdrempeligheid. Hierdoor voelen mensen zich snel bij ons thuis.

Tijdens een fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden om vervolgens op zoek te gaan naar de best mogelijke match.

“’Durf voor jezelf te kiezen, durf je koers te wijzigen en te kiezen voor een frisse nieuwe energie.”

Betrouwbaarheid

Ten slotte kan je ervan uitgaan dat wij altijd discreet en zorgvuldig te werk gaan. Zonder toestemming wordt jouw CV niet bij een opdrachtgever aangeboden. Daarnaast houden wij ons graag aan de regels en komen wij afpraken na. Bij ons is het dan ook afspraak = afspraak. Betrouwbaarheid is daarom één van onze belangrijkste kernwaarde.